tietosuojakäytäntö

Ravisolankissa, johon pääsee osoitteesta https://ravisolanki.tech, yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää ravisolankin keräämiä ja tallentamia tietoja ja kuinka käytämme niitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintojamme ja on voimassa verkkosivustomme kävijöille niiden tietojen suhteen, joita he jakavat ja / tai keräävät ravisolankissa. Tämä käytäntö ei koske tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta. Tietosuojakäytäntömme luotiin Privacy Policy Generatorin avulla .

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksyt sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot, joita sinua pyydetään antamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan ne, tehdään selväksi sinulle siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaiset tietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, meille lähettämäsi viestin sisällön ja / tai liitteet ja muut mahdollisesti antamasi tiedot.

Kun rekisteröidyt tilille, voimme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien nimet, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämäämme tietoa eri tavoin, mukaan lukien:

  • Tarjoa, ylläpitää ja ylläpitää verkkosivustoamme
  • Paranna, muokkaa ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi kuinka käytät verkkosivustoamme
  • Kehitä uusia tuotteita, palveluja, ominaisuuksia ja toiminnallisuutta
  • Kommunikoi kanssasi joko suoraan tai kumppanimme kautta, mukaan lukien asiakaspalvelu, tarjotaksemme sinulle verkkosivustoon liittyviä päivityksiä ja muuta tietoa sekä markkinointi- ja markkinointitarkoituksiin
  • Lähetä sinulle sähköpostia
  • Petosten löytäminen ja estäminen

Lokitiedostot

ravisolanki noudattaa tavallista lokitiedostojen käyttöä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki isäntäyritykset tekevät tämän ja osa isännöintipalvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä- ja aikaleiman, viittaus- / poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrän. Näitä ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaan tietoon. Tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin verkkosivustot, ravisolanki käyttää evästeitä. Näitä evästeitä käytetään tietojen tallentamiseen, mukaan lukien kävijöiden mieltymykset, ja verkkosivuston sivuille, joihin kävijä on päässyt tai käynyt. Tietoja käytetään käyttäjien kokemusten optimointiin mukauttamalla verkkosivujemme sisältöä kävijöiden selaintyypin ja / tai muun tiedon perusteella.

Lisätietoja evästeistä, lue “Mitä ovat evästeet” .

Google DoubleClick DART -eväste

Google on yksi kolmannen osapuolen toimittajista sivustollamme. Se käyttää myös evästeitä, joita kutsutaan DART-evästeiksi, palvelemaan mainoksia sivuston kävijöille heidän vierailunsa perusteella sivustolle www.website.com ja muille Internet-sivustoille. Vierailijat voivat kuitenkin kieltäytyä DART-evästeiden käytöstä käymällä Googlen mainos- ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä seuraavassa URL-osoitteessa – https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppaneiden tietosuojakäytännöt

Voit tutustua tähän luetteloon löytääksesi ravisolankin jokaisen mainoskumppanin tietosuojakäytännön.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web Beaconeja, joita käytetään heidän mainoksissaan ja ravisolankissa näkyvissä linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimelle. He saavat IP-osoitteesi automaattisesti, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään mittaamaan mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai yksilöimään mainostamasi sisältö, jota näet vierailemillasi verkkosivustoilla.

Huomaa, että ravisolankilla ei ole pääsyä näiden kolmansien osapuolien mainostajien käyttämiin evästeisiin eikä hallita niitä.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt

ravisolankin tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi suosittelemme, että tutustut tarkempiin tietoihin näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien vastaaviin tietosuojakäytäntöihin. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, miten tietyistä vaihtoehdoista voidaan kieltäytyä.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetusten avulla. Jos haluat tietää tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla, löydät ne selainten vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA-tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n mukaan muiden oikeuksien lisäksi Kalifornian kuluttajilla on oikeus:

Pyydä, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa luokat ja tietyt henkilökohtaiset tiedot, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki yrityksen keräämät kuluttajaa koskevat henkilötiedot.

Pyydä, että yritys, joka myy kuluttajan henkilötietoja, ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Oikeus tutustua – Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki virheellisiksi katsomasi tiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täydennämme tiedot, joiden uskot olevan puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä – Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on lisätä lasten suojaa Internetin käytön aikana. Kannustamme vanhempia ja huoltajia seuraamaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja ohjaamaan heidän verkkotoimintaansa.

ravisolanki ei kerää tietoisesti mitään henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos luulet lapsesi toimittaneen tällaisia ​​tietoja verkkosivustollamme, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ja teemme parhaamme pyrkien poistamaan tiedot nopeasti. tällaiset tiedot rekisteristämme.