Kuinka korjata “Sivu ei ohjaa uudelleen oikein” -viesti?

Firefox on avoimen lähdekoodin verkkoselain, jonka on tehnyt voittoa tavoittelematon organisaatio – Mozilla. Sitä käyttää yli 250 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Koska se on niin tunnettu selain, sillä on myös omat ongelmakokonaisuutensa. Esimerkiksi: siellä on pitkä luettelo käyttäjistä, jotka ovat kohdanneet verkkosivun selaimen “sivu ei ohjaa uudelleen oikein”. Sitä seuraa usein viesti – ” Firefox on havainnut, että palvelin ohjaa tämän osoitepyynnön tavalla, joka ei koskaan toteudu”.

Sisällysluettelo

  • 1. Sivua ei ohjata uudelleen oikein – mikä on ongelma?
  • 2. Sivua ei ohjata uudelleen oikein – kuinka korjata?
    • 1. Tapa 1: Tyhjennä selaimen evästeet
    • 2. Tapa 2: Firefox-asetusten käyttäminen
  • 3. Viimeinen ajatus

Tämänpäiväisessä yksityiskohtaisessa viestissä keskustelemme tästä virheestä yksityiskohtaisesti, samoin tarjoamme sinulle joitain yleisiä ongelman korjauksia, jotka auttavat sinua avaamaan saumattomasti selaimesi eri verkkosivustot, kuten Gmail ja YouTube.

Koska Firefox tulee kaikenlaisille laitteille, kuten työpöydälle, mobiililaitteelle, tabletille, ja se toimii myös Windowsissa, Linuxissa ja iOS: ssä, on paljon ihmisiä, jotka ovat kohdanneet ja nähneet virheilmoituksen – “Tällä sivulla on uudelleenohjaussilmukka”.

Virhe tulee, kun joku käyttää Gmailia tai yrittää käyttää YouTube-tilinsä Firefox-selaimella.

Lopuksi voit kysyä, mikä on saman korjaus? No, aiomme keskustella samasta tämän artikkelin vaihe vaiheelta. Ennen kuin keskustelemme siitä, oppikaa ensin hieman enemmän tästä asiasta ja mitä se tarkoittaa.

[num 1] Sivua ei ohjata uudelleen oikein – Mikä ongelma?

Jos kohtaat ongelman ”Liian monta uudelleenohjausta” (ERR_TOO_MANY_REDIRECTS) selaimessasi, jokin meni pieleen. Tämän virheen mukana tulee myös viesti “Tällä sivulla on uudelleenohjaussilmukka”, ja se estää aiottua verkkosivustoa lataamasta.

Virhe tarkoittaa itse asiassa sitä, että sivustoa ohjataan edelleen jaksoittain eri osoitteiden välillä ja se voi olla tullut ääretön silmukka, joka estää sinua avaamasta verkkosivustoa.

Ymmärrä se tällä tavalla, URL-osoite 1 osoittaa URL-osoitteeseen 2 ja URL-osoite URL-osoitteeseen 1, tavalla, joka ei koskaan anna sinun avata kohdesivustoa. Suurin osa käyttäjistä on kohdannut tämän ongelman käyttäessään Gmail- ja YouTube-tilinsä, mutta virhe saattaa ilmetä myös muilla verkkosivustoilla.

Selaimesi suojaa sinua sallimalla vain tietyn määrän uudelleenohjauksia (usein noin kymmenen), ennen kuin se “kyllästyy” ja näyttää sinulle virheilmoituksen – sivu ei ohjaa uudelleen oikein.

Sekä Chrome että Firefox antavat sinulle saman syyn, vaikka Chromessa ponnahdusviesti on – ERR_TOO_MANY_REDIRECTS.

Firefoxissa se näyttää seuraavat :

Firefox on havainnut, että palvelin ohjaa tämän osoitepyynnön tavalla, joka ei koskaan toteudu.

Tämä ongelma voi joskus johtua evästeiden käytöstä poistamisesta tai kieltäytymisestä.

Google Chromessa :

Tällä verkkosivulla on uudelleenohjaussilmukka Verkkosivu osoitteessa on johtanut liian moniin uudelleenohjauksiin. Tämän sivuston evästeiden poistaminen tai kolmannen osapuolen evästeiden salliminen voi korjata ongelman. Jos ei, se on mahdollisesti palvelimen määritysongelma eikä ongelma tietokoneessasi.

Hyvin usein tämä johtuu ristiriitaisista uudelleenohjauksista, joista yksi yrittää pakottaa HTTPS (SSL) -yhteyden ja toinen taaksepäin HTTP (ei-SSL) tai URL-osoitteiden välillä, joissa on www ja ilman www.

[num 2] Sivua ei ohjata uudelleen oikein – kuinka korjata?

Koska ongelma jatkuu evästeiden takia, voit ratkaista ongelman tyhjentämällä evästeet ja historian sekä Chromessa että Firefoxissa.

Tässä artikkelissa keskustelemme Firefoxin vaiheista, koska meillä on jo yksityiskohtainen artikkeli evästeiden tyhjentämisestä Chromessa, jonka voit lukea ja toteuttaa, jos kohtaat virheilmoituksen Google Chrome -selaimessasi.

Aika päästä vianmääritystilaan.

Tapa 1: Tyhjennä selaimen evästeet

Vaihe 1:  Avaa Mozilla Firefox. Saat kolme vaakapalkkia selaimen oikeassa yläkulmassa. Napsauta samaa ja sitten “Asetukset”.

sivua ei ohjata uudelleen

Vaihe 2:  Napsauta seuraavaksi  Tietosuoja- ja suojausasetuksia  , jotka mainitaan näytön vasemmalla puolella. Vieritä alaspäin ja saat vaihtoehdon ”Evästeet ja sivustotiedot” kohdasta tietojen tyhjentämisen. Napsauta samaa kuin alla.

Vaihe 3:  Saat ponnahdusikkunan, kuten alla on esitetty. Valitse  evästeet, sivustotiedot  ja  välimuistissa oleva Web-sisältö . Napsauta tyhjennä-painiketta nyt.

Tämä tyhjentää kaikki evästeet ja välimuistissa olevan web-sisällön. Sulje seuraavaksi Firefox-sovellus ja käynnistä se uudelleen. Useimmissa tapauksissa se ratkaisee “sivua ei ohjata uudelleen oikein” -ongelman.

Jos ongelma jatkuu, noudata toista tapaa.

Tapa 2: Firefox-asetusten käyttäminen

Vaihe 1:  Avaa Mozilla Firefox -selain. Saat kolme vaakapalkkia selaimen oikeassa yläkulmassa. Napsauta samaa -> napsauta “Asetukset”.

kuinka korjata Page-isnt-uudelleenohjaus-oikein-Firefoxissa

Vaihe 2:  Napsauta   seuraavaksi näytön vasemmassa reunassa mainittua Tietosuoja ja suojaus -vaihtoehtoa. Selaa alaspäin, kunnes saavut historiaan. Napsauta historian alla olevaa avattavaa valikkoa ja valitse “Käytä historiaan mukautettuja asetuksia”.

Vaihe 3:  Napsauta kaikkia neljää valintaruutua – Käytä aina yksityistä selaustilaa, Muista selaus- ja lataushistoria, Muista haku- ja lomakehistoria ja Tyhjennä historia, kun Firefox sulkeutuu.

Vaihe 4:  Sinulle näytetään ponnahdusikkuna Firefoxin käynnistämiseksi uudelleen alla olevan kuvan mukaisesti. Napsauta Käynnistä Firefox nyt.

Käynnistäessäsi Firefox-selaimen, et näe mitään virhettä avattaessasi Gmailia, YouTube-tiliäsi tai muuta verkkosivustoa.

[num 3] Viimeinen ajatus

Koska ongelma on pääasiassa verkkosivustopalvelimessa tai kun selaimesi kieltäytyy hyväksymästä evästeitä, se voidaan helposti korjata noudattamalla kahta edellä mainittua tapaa.

Se on yleinen ongelma, joka voi ilmetä missä tahansa selaimessa tai itse asiassa, jopa CMS: n, kuten WordPressin kanssa, jolloin tietyn osoitteen pyynnön uudelleenohjaus menee äärettömään silmukkaan, mikä johtaa kohdeosoitteen poistamiseen käytöstä tai kieltäytymisestä.

Toivomme, että olet jo ratkaissut ongelman. Varmista, että jaat näkemyksesi tästä viestistä alla olevassa kommenttiosassa. Palautamme mielellämme kyselysi, jos sinulla on vielä jäljellä.

Leave a Comment